Cîroc Mango to francuska wódka klasy premium wytwarzana z winogron. Powstaje z owoców dwóch odmian: manuzac blanc z regionu Gaillac i ungni blanc z regionu Cognac. Do jej wyrobu służą owoce przejrzałe, zbierane jesienią.
Wódka Cîroc jest wynikiem pięciokrotnej destylacji moszczu winogronowego, który poddawany jest najpierw zimnej fermentacji. Owoce obu odmian fermentują osobno. Czterokrotnie wódka destylowana jest w stalowych kolumnach, za piątym zaś razem - w miedzianym alembiku. Dopiero przed tym ostatnim etapem destylaty są ze sobą łączone, co służy osiągnięciu pożądanego smaku i gwarantuje stuprocentową powtarzalność.
Wódkę Cîroc cechuje aksamitna łagodność, czystość oraz słodki, uwodzący aromat winogron i wanilii z Madagaskaru. W ustach ciepła i miękka, na podniebieniu lekko rozgrzewająca i słodka. Alkohol znakomicie ukryty, niewyczuwalny. Ambasadorem producenta od 2007 roku jest amerykański raper P. Diddy (właśc. Sean John Combs). I nieprzypadkowo; Cîroc to bowiem marka wytworzona dla tych, którzy cenią sobie elegancję, luksus i nieprzeciętną jakość.
Najlepiej smakuje w szotach.