
- Na prezent
- Alkohole mocne
- Wina i szampany
- Likiery i nalewki
- Niskie %
- Miniaturki
- Antipasti
- Bezalkoholowe
- Cygara
- Inne
- Promocje
- Nowości
- Blog
Od surowca do stylu, kreowanie tożsamości destylatów ziemniaczanych
MasterClass na Festiwalu Whisky & Rum w Zielonej Górze
20.09.2025, Fire & Ice, Racula-Głogowska 85, Zielona Góra
Wyjątkowa podróż w świat luksusowych destylatów ziemniaczanych!
Dołącz do MasterClass 5. edycji Festiwalu Whisky & Rum, prowadzonej przez Marka Pająka - Regionalnego Kierownika Sprzedaży z ponad 20-letnim doświadczeniem w Podlaskiej Wytwórni Wódek Polmos Siedlce, producenta pierwszej luksusowej wódki na świecie. Odkryj innowacyjną kategorię starzonych destylatów ziemniaczanych, które łączą tradycję z unikalnym smakiem polskiego dębu.
Line-up degustacji:
Catania 63% (beczka 498, 11.08.22)
Tajfun 45% (beczka 246, 18.11.21)
Mars 45% (beczka 779, 14.07.23)
Honorata 45% (beczka 271, 02.12.21)
Catania 45% (beczka 302, 09.12.21)
Inspiracją dla tych destylatów były sukcesy Chopin Vintage i Young Potato. Starannie dobrane odmiany ziemniaków i leżakowanie w opalanych beczkach z polskiego dębu tworzą harmonię smaku i aromatu. Marek Pająk opowie o procesie tworzenia i unikalności tych trunków w kameralnej atmosferze z miejscami siedzącymi. To degustacja dla tych, którzy szukają nowej definicji luksusu!
📅 Godzina: 17:00
💰 Cena biletu: 99,99 zł
Miejsca ograniczone - rezerwuj już teraz!
📢 Śledź festiwalwhiskyrumfireice na Facebooku, by nie przegapić kolejnych MasterClass!
Dla osób pełnoletnich. Pij odpowiedzialnie.